Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
LoRas.nl tuinhout en tuinartikelen
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinberging

Is rondslingerend gereedschap in de tuin bij u ook een bron van ergernis?
In onze webshop hebben wij de oplossing voor u!
Een tuinkast of -kist als opbergruimte voor uw spullen. In ons gevarieerde aanbod vindt u fietsen- en containerbergingen, maar ook een berging voor uw haardhout. Wij bergen alles voor u op, van gereedschap tot tuinkussens en van fietsen tot haardhout.

Wij leveren ook tuinhuisjes in vele maten en soorten, klik op onderstaande link:

Tuinhuisjes


Opbergruimtes in tuin
Rondslingerend tuingereedschap, tuinmeubilair, kinderspeelgoed, zakken potgrond, fietsen, vuilniszakken en meer. Wie een tuin heeft weet dat de rommel zich snel ophoopt! Heeft u behoefte aan meer opbergruimte in de tuin? Dan bent u bij LoRas aan het juiste adres! Wij bieden verschillende oplossingen voor elk opbergprobleem. Uiteraard verkrijgbaar tegen een verrassend scherpe prijs, zoals u dat van ons gewend bent!

Ons opbergruimtes assortiment
Om ervoor te zorgen dat uw tuin netjes blijft en u en anderen zich niet kunnen bezeren, is een geschikte opbergruimte in de tuin ideaal. Voor het opbergen van uw tuingereedschap, loungekussens, kinderspeelgoed en andere zaken bieden we mooie tuinkasten tuinkisten die niet alleen heel praktisch, maar ook decoratief kunnen zijn. Voor het stallen van uw fiets, scooter of motor is een fietsenberging de ideale oplossing. Ergert u zich aan uw kliko’s, dan hebben we mooie containerbergingen die verkrijgbaar zijn in verschillende houtsoorten. Ook hebben we zeer praktische vuilniszakhouders van vurenhout om uw vuilniszakken uit het zicht op te bergen. Tot slot vindt u bij ons ook handige houten bergingen voor openhaardhout in diverse uitvoeringen.

Opbergruimtes monteren
Onze producten worden bij u afgeleverd als bouwpakket, inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen. De onderdelen zijn heel snel en simpel in elkaar te zetten. Zo monteert u binnen een handomdraai uw eigen opbergruimte voor de tuin!

Opbergruimtes en toebehoren bestellen bij LoRas
In de webshop van LoRas bent u altijd verzekerd van een veilige en betrouwbare transactie en bovendien zorgen wij voor een snelle levering van uw nieuwe opbergruimte. U kunt uw bestelling ook bij onze vestiging in Emmeloord komen afhalen neemt u hiervoor vooraf contact met ons op dan zorgen wij dat het voor u klaar staat.
Webshop keurmerkWebwinkel Keur

Wij gebruiken cookies tijdens uw bezoek om het sitebezoek te meten. Door de site te gebruiken, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie