Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Douglashout Buitenkeukens

Met de elementen van de Douglashouten buitenkeuken creëert u in uw tuin precies de buitenkeuken zoals u hem wenst. Zo voorziet u in extra opberg- en werkruimte en kunt u heerlijk genieten van het gemak van buiten koken. De nieuwe Douglashout buitenkeukens zijn gunstig geprijsd, stijlvol en geheel naar wens samen te stellen.

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Douglashout Buitenkeukens
Een mooie tuin hoort bij elk huis. Bij LoRas vindt u de mooiste buitenverblijven om altijd van uw tuin te kunnen genieten. Wanneer u ook graag lange zomeravonden buiten wilt koken is alleen een barbecue niet genoeg. Voor extra opslagruimte kunt u met de Douglashout buitenkeukens veel meer kanten op. U kunt met de verschillende keukenkasten zelf uw keuken samenstellen en dus bepalen hoe groot u de keuken wilt maken. Douglashout buitenkeukens worden gemaakt van gedroogd Douglas hout.

Elk keukenblok is volledig voorzien van een hardstenen blad. Deze is 3 cm dik en geeft goede bescherming. Met de verstelde pootjes aan de onderzijde kunt u zelf de gewenste hoogte instellen. Wanneer u vragen heeft over het samenstellen van Douglashout buitenkeukens kunt u contact met ons opnemen, wij helpen u graag verder. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een open kastelement naast een open dubbele keukenkast. Hierdoor creëert u zowel genoeg werkruimte als voldoende opslagmogelijkheden.

U kunt met Douglashout buitenkeukens genieten van lange zomeravonden in uw eigen tuin. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een dichte tuinkast. Alle kasten worden geleverd als bouwpakket met een goede handleiding, waardoor u uw buitenkeuken snel in elkaar heeft. U kunt helemaal zelf bepalen of u de deurtjes van de kast boven of onder monteert. Met deze stijlvolle, robuuste keukenkasten maakt u uw terras helemaal af. In combinatie met een mooi zitgedeelte en een goede overkapping kunt u de hele zomer buiten blijven en uw kookkunsten tonen aan familie en vrienden.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur