Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Openhaardhout berging

Gezellig bij het haardvuur
Een verscheidenheid van mogelijkheden om uw haardhout op te slaan. Wij bieden vele mogelijkheden zoals een combinatie met een sta-tafel, side-table of werktafel. Leverbaar in verschillende maten.

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

6 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Openhaardhout berging
Een eigen open haard is voor veel mensen een droom. Maar wie een open haard heeft moet wel altijd voor een ruime voorraad droog openhaardhout zorgen. En het kan soms lastig zijn om hier een geschikte plek voor te vinden. Gelukkig kunt u altijd bij LoRas terecht. Wij bieden u verschillende mogelijkheden voor het netjes en droog opbergen van uw openhaardhout. Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod en profiteer van onze aantrekkelijke prijzen!

Ons assortiment openhaardhout bergingen
U vindt bij ons kwalitatief hoogwaardige openhaardhout bergingen in verschillende maten en uitvoeringen, welke zijn vervaardigd uit geïmpregneerd vurenhout of geïmpregneerd grenenhout. De openhaardhoutbergingen zijn aan de bovenzijde allemaal regenwater dicht, zodat u zeker weet dat uw openhaardhout droog ligt. Een openhaardhout berging is bij ons ook verkrijgbaar in combinatie met bijvoorbeeld een handige statafel, een side-table of een werktafel. Daarmee slaat u twee vliegen in één klap! De openhaardhout bergingen worden geleverd als bouwpakket en kunnen eenvoudig zelf in elkaar worden gezet. Op zoek naar andere opbergmogelijkheden? U kunt ook bij Loras terecht voor de aankoop van een containerberging, vuilniszakhouder, fietsenberging, tuinkist of tuinkast.

Een openhaardhout berging bestellen bij LoRas
Wanneer u bij ons een openhaardhout berging aanschaft kunt u zelf bepalen van welke betalingsmethode u gebruik wilt maken: iDEAL, vooruitbetaling of betalen bij aflevering (rembours). Wanneer u bij ons iets bestelt dan bent u altijd verzekerd van een snelle levering. Voor meer informatie over verzenden en levertijden kunt u hier terecht. Het is overigens ook mogelijk om uw nieuwe openhaardhout berging op afspraak bij onze showroom af te halen. Heeft u nog vragen over het bestellen van een openhaardhout berging, dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. We helpen u graag!


Webshop keurmerkWebwinkel Keur