Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinkasten

Houten tuinkasten zijn een ideale oplossing voor het opbergen van tuingereedschap en tuinmateriaalspullen en tuinkussens.

Door de coronacrisis kan de levertijd van sommige tuinkasten langer zijn dan normaal. Bel ons even voor de actuele levertijd!

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 9 van 20 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bij LoRas vindt u een ruim aanbod tuinkasten en tuinbergingen van verschillende houtsoorten en in verschillende variaties. Onze tuinkasten zijn zeer voordelig geprijsd en worden netjes bij u afgeleverd door onze eigen bezorgdienst. Heeft u meer bergruimte nodig? Neem dan een kijkje bij onze tuinhuisjes.

Opbergkast kast tuin van hout

Een tuinkast van hout is de ideale manier om meer opbergruimte in uw tuin te creëren. U kunt daarbij denken aan het opbergen van tuingereedschap. Uw gereedschap staat droog en netjes opgeborgen. Afhankelijk van de grootte kunt u ook grotere materialen zoals tuinstoelen opbergen. Een aantal van onze producten zijn ook uitstekend geschikt als onderdeel van een buitenkeuken in de tuin.

Soorten houten tuinkasten

LoRas biedt verschillende soorten houten tuinkasten van geïmpregneerd grenenhout, vurenhout, hardhout of douglashout. Deze kasten zijn leverbaar in open variant, met enkele deur, met dubbele deuren, met een puntdak, plat dak of boogdak. Onze kasten zijn uitstekend bestand tegen weersinvloeden zoals regen en zon. Zo kunt lang genieten van uw aanschaf. 

Gesloten tuinkasten zijn veelal voorzien van ventilatieroosters, zodat er voldoende ventilatie van de kast is. Of u nu op zoek bent naar een compacte, lage houten tuinkast of juist naar een ruim exemplaar waar u echt veel in kwijt kunt, bij LoRas maakt u de juiste keuze. Bij LoRas vindt u de voor u meest optimale oplossing met voordelige prijzen.

Alternatieve opbergruimtes voor in de tuin

Bent u zich nog aan het oriënteren op de juiste opbergruimte in uw tuin? Dan zijn onze mooie houten tuinhuisjes of tuinkisten wellicht een passend alternatief. Uw keuze hangt voor een belangrijk deel af van wat u wilt opbergen. In een tuinhuisje kunt u bijvoorbeeld ook uw fietsen bergen. Ook groter tuingereedschap kunt u daar gemakkelijk in kwijt. Andere opbergmogelijkheden zijn houten containerbergingen, houten vuilniszakhouders en openhaardhout bergingen. Natuurlijk kunt u altijd advies inwinnen bij één van onze specialisten. 

Een tuinkast bestellen bij LoRas

Bij LoRas bestelt u gemakkelijk uw kast voor in de tuin. U bent verzekerd van een uitstekende service en een snelle levering van uw tuinkast. De tuinkasten worden (op een aantal volledig gemonteerde uitzonderingen na) geleverd als eenvoudig te monteren bouwpakket, uiteraard inclusief de benodigde bevestigingsmaterialen. We leveren uw bestelling in heel Nederland af. Natuurlijk kunt u uw bestelling ook afhalen op onze vestiging in Emmeloord. Neem daarvoor even contact met ons op.    
Webshop keurmerkWebwinkel Keur