Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Vuilniszakhouder

Vuilniszak-houder van vurenhout om vuilniszakken praktisch en uit het zicht op te bergen. Deze Houten vuilniszakhouder is geschikt voor 2 of 3 vuilniszakken.

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Vuilniszakhouder
Een vuilniszakhouder van vurenhout is een praktische manier om uw vuilniszakken uit het zicht op te bergen. LoRas biedt u verschillende exemplaren tegen aantrekkelijke prijzen!

Ons assortiment vuilniszakhouders
Onze houten vuilniszakhouders zijn zeer degelijk en geschikt voor 2 of 3 vuilniszakken. De vuilniszakhouders zijn vervaardigd uit geïmpregneerd vurenhout en dus goed bestand tegen de weersinvloeden. De vuilniszakhouders worden geleverd als complete bouwpakketten die u eenvoudig zelf kunt monteren. Heeft u veel vuilniszakken om op te bergen? Geen probleem! Het is tevens mogelijk om meerdere vuilniszakhouders aan elkaar te koppelen middels een koppelstuk (ook bij ons verkrijgbaar tegen een kleine meerprijs).

Heeft u een afvalcontainer of kliko? Dan kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van een houten containerberging. Dit is een praktische oplossing om uw containers uit het zicht te houden. Verder kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van andere bergingen voor de tuin, zoals fietsenbergingen, openhaardhout bergingen, tuinkisten en tuinkasten.
Een vuilniszakhouder bestellen bij LoRas
Ook houten vuilniszakhouders zijn gewoon online te bestellen bij LoRas. Wij hechten veel waarde aan het leveren van een goede service aan onze klanten, en zijn dan ook constant bezig met het verbeteren van onze dienstverlening. Daardoor profiteert u bij ons van vele voordelen. Zo bepaalt u zelf van welke betaalmethode u gebruik wilt maken: iDEAL, vooruitbetaling of betalen bij aflevering (rembours). Voor meer informatie over de verzendmethode en levertijden van uw nieuwe vuilniszakhouder kunt u kijken bij verzending en bezorging. Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons te komen afhalen; neemt u hiervoor even contact met ons op.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur