Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinhout

Goedkoop tuinhout kopen doet u bij LoRas. Uw houthandel in tuinhout palen, planken en natuurlijk steigerhout. 


Tuinhout kopen

Hout kopen bij ons betekent een ruime keuze houtsoorten, zoals geïmpregneerd grenen, vurenhout, eiken en hardhout. Douglas houten palen, planken en Douglasbalken koopt u ook goedkoop bij uw tuinhouthandel in Emmeloord. LoRas is de specialist op het gebied van alle tuinhout zoals planken, balken, palen, regels en toebehoren. Bent u handig en wilt u graag zelf die pergola, schutting of tuinhuis bouwen? Dan hebben wij alles wat u nodig heeft. Heeft u advies nodig of hulp? Wij adviseren u graag. We leveren tuinhout in vele variaties en we leveren tegen zeer voordelige prijzen. Zo bouwt u voordelig zelf uw houten constructies in uw tuin.

Ruime keuze tuin hout

In ons tuinhout assortiment vindt u balken, planken, palen en rabatdelen, tuinhoutenregels, hardhouten balken en regels, tuinhout palen en ronde palen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en verschillende houtsoorten, waaronder geïmpregneerd grenen, vuren, eiken en hardhout. Douglas hout leveren we ook in in vele variaties, waaronder Douglas palen, planken en balken. Douglas hout is een duurzame houtsoort met een warme uitstraling die zeer geschikt is voor bijvoorbeeld tuinoverkappingen. U kunt ook kiezen voor blank of geïmpregneerd steigerhout. Steigerhout is erg populair, met name doordat het heel goedkoop is en voor een breed scala aan toepassingen te gebruiken is. Onze steigerhout planken zijn leverbaar in verschillende afmetingen, maar we kunnen ze ook voor u op maat zagen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de benodigde houtschroeven.

Blank of geïmpregneerd hout?

Geïmpregneerd hout is behandeld om het hout beter bestand maken tegen weersinvloeden, schimmels en ongedierte. Kiest u voor geïmpregneerd tuinhout, dan weet u zeker dat uw hout lang meegaat. Een voordeel van blank hout is dat u het zelf kunt oliën, lakken of schilderen om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Hout voor de tuin kopen 

Hout voor uw tuin bestelt u goedkoop bij uw Tuinhouthandel LoRas. Woont u in Dronten, Lemmer, Kampen of elders in de buurt van Emmeloord? Dan kunt u ook uw bestelling houtmaterialen bij ons komen afhalen. Neem vooraf dan wel even contact met ons op, dan zorgen wij dat alles netjes voor u klaar staat.
Webshop keurmerkWebwinkel Keur