Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Hardhouten balken en regels

Bouw met onze hardhouten palen zelf uw schutting, tuinhuis of pergola. Wij leveren hardhouten balken en palen in verschillende afmetingen, gepunt, glad en met reliëf. Deze palen zijn van duurzaamheidsklasse 1. Hardhouten balken en regels kunt u als liggers gebruiken onder een vlonder of terras.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Hardhouten balken en regels
Met behulp van onze hardhouten balken en regels kunt u uw eigen schutting, tuinhuisje of pergola bouwen. Hardhouten balken en regels zijn uitstekend geschikt als liggers onder een vlonder of terras.

Ons assortiment hardhouten balken en regels
LoRas levert hardhouten balken en palen welke in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Het hardhout is van duurzaamheidsklasse 1; dit betekent dat de kern van het hout zelfs na meer dan 25 jaar contact met de grond nog goed is. Een prima investering dus! U heeft de keuze uit hardhouten balken en regels met een gladde afwerking of een afwerking met reliëf.

Naast hardhouten balken en regels kunt u tevens bij ons terecht voor o.a. balken en tuinhout regels, tuinhout planken, tuinhout palen, ronde palen,steigerhout en Douglashout. Daarnaast leveren wij een ruim assortiment aan bevestigingsmaterialen, waaronder hout schroeven, paalhouders en poortbeslag. Kortom, we hebben alles dat u maar nodig kunt hebben om zelf aan de slag te gaan!

Hardhouten balken en regels bestellen bij LoRas
Ook hardhouten balken en regels zijn simpel en snel online te bestellen in de webshop van LoRas. Wilt u graag meer weten over de wijze van verzending of de levertijd van uw bestelling, bekijk dan de pagina verzending en bezorging. Wij streven er altijd naar om uw bestelling tijdig en netjes bij u af te leveren. Wilt u uw bestelling liever bij ons komen afhalen, dan is dat ook mogelijk. Neemt u in dat geval even contact met ons op. Ook als u nog vragen heeft over onze hardhouten balken en regels of over één van onze andere artikelen, dan kunt u de klantenservice bellen of een mailtje sturen.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur