Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Palen

Vierkante houten palen in verschillende diktes en lengtes. Voor bijvoorbeeld als schuttingspaal.

Tuinhout palen
Heeft u tuinhout palen nodig voor het plaatsen van een tuinschutting? Bij LoRas vindt u ongetwijfeld wat u zoekt! Neem op uw gemak een kijkje in het uitgebreide assortiment en laat u overtuigen door onze scherpe prijzen.

Ons tuinhout palen assortiment
Onze schuttingpalen zijn vervaardigd uit geïmpregneerd grenenhout of vurenhout en daardoor prima bestand tegen de weersinvloeden. Maar u kunt ook kiezen voor hardhouten palen of duurzame douglashout palen (welke ook zeer geschikt zijn als staanders voor tuinoverkappingen), alsmede palen met blokhutplank sponning. Er is volop keus! Onze tuinhout palen zijn leverbaar in verschillende lengtes en diktes. De meest gebruikte vierkante tuinhout paal heeft een dikte van ongeveer 7 centimeter. Voor een robuustere tuinschutting zijn tuinhout palen van 9 centimeter dik zeer geschikt. Indien u behoefte heeft aan een deskundig advies met betrekking tot de aankoop van geschikte tuinhout palen dan helpen wij u daar, als specialist op het gebied van tuinhout, natuurlijk graag mee!

Naast tuinhout palen kunt u ook bij ons terecht voor de aankoop van tuinhoutplanken, balken en tuinhout regels, ronde palen, hardhouten balken en regels, steigerhout en douglashout maar ook voor houtschroeven en andere bevestigingsmaterialen. Kortom, alles wat de doe-het-zelver maar nodig kan hebben!

Tuinhout palen bestellen bij LoRas
Wanneer u bij LoRas tuinhout palen bestelt bent u altijd verzekerd van scherpe prijzen, een prima service en niet te vergeten een snelle levering. Voor meer informatie met betrekking tot de verzendmethode en levertijd van uw bestelling kunt u deze pagina raadplegen. Wilt u uw bestelling liever afhalen of heeft u nog vragen over het bestellen van tuinhout palen? Neemt u dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag verder!


Webshop keurmerkWebwinkel Keur