Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Paalhouder

Gegalvaniseerde paalhouders kunt u gebruiken voor het bevestigen van palen op of in de grond. We hebben een paalhouder met punt en plaat.

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Paalhouder

Bij het neerzetten van een schutting of losse palen om bijvoorbeeld een schaduwdoek op te kunnen hangen is het van belang dat u paalhouders gebruikt. Een paalhouder kan zowel verstelbaar of niet verstelbaar zijn. Een verstelbare paalhouder kunt u zelf in de gewenste hoogte zetten. Een paalhouder kan op plaat worden geleverd of met een punt. Bij de houders met plaat kunt u in onze webshop zelf de gewenste maat bestellen. Het is natuurlijk van belang dat de palen die u wilt gaan gebruiken goed in de houders passen. De paalhouders zijn verzinkt en uitsluitend te gebruiken met vierkante palen.

Het is van belang dat ze voor extra stevigheid op een verharde ondergrond neer worden gezet en met goede schroeven op de ondergrond worden vastgezet. Wanneer u liever een paalhouder met een punt aankoopt is dat bij LoRas ook mogelijk. Wij bieden veel verschillende maten, zodat u met elke gewenste paal kunt werken. Een gepunte paalhouder is ook verzinkt en voorzien van een lange punt aan de onderzijde.

U kunt deze houders gebruiken wanneer u een aantal palen in de grond wilt bevestigen. Bijvoorbeeld bij het neerzetten van schuttingen is het van belang dat elke paal stevig staat, zodat ook met slecht weer de schutting goed blijft staan.U kunt er voor kiezen om de houders met punten met snel beton in de aarde vast te zetten. Wij bieden punten van 90 en 75 cm. Daarnaast kunt u kiezen voor een verstelbaar instortanker. Deze gebruikt u voor het vastzetten van een paal met een dikte tot 14 cm.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur