Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Planken

Assortiment Schuttingplanken, Rabatdelen, Steigerhoutplanken, Douglashoutplanken, Vlonderplanken & Hardhout planken.

Tuinhoutplanken
Bent u van plan om zelf een terras, tuinhuisje, terrasoverkapping, veranda, dierenverblijf, schutting of tuinschuur van hout te bouwen? Of wilt u zelf een degelijke tuintafel of loungebank in elkaar zetten? Dan kunt u bij Loras terecht voor al uw benodigde tuinhoutplanken!

Ons tuinhoutplanken assortiment
LoRas biedt u een ruim assortiment aan schuttingplanken, steigerhoutplanken, douglashout planken, hardhout planken, vlonderplanken en rabatdelen. Weet u niet welke tuinhoutplanken het meest geschikt zijn voor uw specifieke toepassing, neemt u dan gerust contact met ons op. Als specialist op het gebied van tuinhout helpen we u graag verder met een gedegen advies!
Naast tuinhoutplanken leveren wij ook een breed aanbod met balken en tuinhout regels, tuinhout palen, ronde palen, hardhouten balken en regels, steigerhout en douglashout. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse bevestigingsmaterialen zoals poortbeslag, paalhouders en natuurlijk de juiste houtschroeven. Daarmee bent u altijd verzekerd van het beste resultaat!

Tuinhoutplanken bestellen bij LoRas
Het online bestellen van tuinhoutplanken is zo geregeld bij LoRas. U bent bij ons altijd verzekerd van veilig en betrouwbaar online winkelen. Ook kunt u zelf bepalen welke betaalmethode u het prettigst vindt. De verzendkosten staan vermeld bij ieder product in onze webwinkel. Voor meer informatie over het leveren van tuinhoutplanken, dan kunt u de pagina over verzending en bezorging raadplegen. Heeft u nog vragen over het bestellen van tuinhoutplanken of over onze andere producten, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Uiteraard bent u ook van harte welkom om langs te komen bij onze showroom in Emmeloord! Neem daarvoor van tevoren even contact met ons op.


Webshop keurmerkWebwinkel Keur