Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinhuisjes

Tuinhuisjes zijn een uitermate geschikt om meer ruimte in uw tuin te creëren, bijvoorbeeld als tuinberging. Een houten tuinhuis kunt u gebruiken voor opslag als, hobbyruimte of om gezellig tijd door te brengen.

Groot assortiment houten tuinhuizen

Bij LoRas heeft u keuze uit een groot aantal tuinhuizen of het nu een klein tuinhuisje (breedte van 1.80 tot 3 meter) is of een groot tuinhuis (breedte van 3 tot 7 meter). Met ons grote assortiment houten huisjes voor de tuin maakt u altijd een optimale keuze passend bij uw budget en wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen ook kiezen uit een houten huisje met luifel of een tuinhuis met veranda. Soms wordt een tuinhuis ingezet als een tijdelijke woonruimte. Bij Loras heeft een ruime keuze én nog mooier; de tuinhuizen van LoRas zijn zeer voordelig geprijsd! Bestel gemakkelijk online. Heeft u advies nodig? Onze specialisten kunnen u helpen bij het maken uw keuze.

Onze tuinhuizen kunnen worden geleverd met onbehandeld hout of met geïmpregneerd hout. Voor kleinere tuinbergingen in uw tuin kunt u kiezen uit het assortiment houten tuinkasten en tuinkisten.

Tuinhuisje voor kleine tuin

Heeft u een kleine tuin en bent u op zoek naar een geschikt tuinhuis? Er zijn volop mogelijkheden om hier een optimale invulling aan te geven. Daarbij zijn er ook veel varianten mogelijk, bijvoorbeeld met of zonder raam, plat dak, zadeldak of lessenaarsdak. Voor kleine tuinen is een hoek tuinhuis een mooie oplossing. Ook deze houten hoek tuinhuisjes zijn in verschillende maten en uitvoeringen leverbaar.

Mogelijkheden tuinhuis

Een tuinhuis van hout biedt veel mogelijkheden, zo kunt u deze houten constructie gebruiken als schuur in uw tuin, fietsenberging, ontspanningsruimte in uw tuin, gastenverblijf of kantoor in uw. Heeft u een specifiek gebruiksdoel voor ogen? Win advies bij ons voor de beste oplossing.

Tuinhuis bouwen

De meeste tuinhuizen uit ons assortiment worden afgeleverd als bouwpakket en zijn eenvoudig zelf op te bouwen. Dit gaat gemakkelijk met ons unieke blokhutprofiel stapelsysteem.

Tuinhuizen op maat

Wilt u een tuinhuis van hout op maat dat voldoet aan uw specifieke wensen en situatie. Dan kunt u bij LoRas een tuinhuisje op maat laten maken. Wij adviseren u bij het op maat laten maken van een tuinhuis en denken daarbij met u mee. Zo wordt het houten huisje van uw dromen werkelijkheid. Meer weten over maatwerk? Neem contact met ons op.

Onderhoud tuinhuis

Het benodigde onderhoud verschilt per type tuinhuis. Wij adviseren u graag over het juiste onderhoud van uw tuinhuis, zodat u lang kunt genieten van uw houten onderkomen in uw tuin. Natuurlijk kunnen we u daarvoor ook de benodigde materialen leveren zoals beits.  

Tuinhuis online bestellen

Uw tuinhuisje koopt u gemakkelijk online in de webshop van LoRas. Heeft u vragen, wilt u advies, of bestelt u liever uw tuinhuis persoonlijk? Neemt u dan contact met ons op. Onze specialisten adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Emmeloord. Woont u in de buurt van Emmeloord, bijvoorbeeld in Kampen of Lelystad? U kunt uw tuinhuisje natuurlijk bij LoRas in Emmeloord afhalen.