Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Actie tuinhuizen - Gratis Bezorgd!

Op zoek naar een extra leuke aanbieding voor een tuinhuis? Dan zit u op deze overzichtspagina met aanbiedingen tuinhuizen goed. LoRas heeft geregeld acties met tuinhuisjes modellen. Wij hebben de tuinhuisjes speciaal voor u geselecteerd in verschillende maten en uitvoeringen. Zo profiteert u van kwaliteit en een zeer lage prijs en kunt u voordelig een tuinhuis kopen.

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 9 van 10 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Goedkoop extra opbergruimte in de tuin

Een tuinhuisje is een mooie oplossing om extra opbergruimte te creëren? Als u daarbij ook nog kunt profiteren van een mooie aanbieding voor een tuinhuisje, dan komt dat helemaal mooi uit.

Op deze actiepagina voor tuinhuisjes vindt u verschillende modellen die extra gunstig gesprijsd zijn. Ideaal om zaken als fietsen, tuingereedschap, tuinmeubelen of bloempotten te stallen. Wilt u een kleinere mogelijkheid voor het bergen van bijvoorbeeld uw fiets, dan kunt u ook kijken op onze pagina met tuinbergingen.


Scherpe aanbieding tuinhuizen

De prijzen van tuinhuisjes van LoRas zijn zeer scherp. We zijn een efficiënte organisatie en hebben een eigen bezorgdienst. Zo kunnen we optimaal de bezorging van uw tuinhuis plannen en de kosten laag houden. Daarnaast kopen wij onze houten huisjes voor de tuin scherp in.


Opruiming tuinhuizen

Wanneer er een nieuwe tuinhuisjes in het assortiment komen, houden we een opruiming van tuinhuizen. We maken ruimte voor nieuwe modellen houten huisjes en hanteren bij deze uitverkoop van tuinhuizen zeer lage prijzen.

Een showmodel tuinhuis kopen kan ook wanneer het model uit het assortiment gaat.  Bent u benieuwd of er een showmodel tuinhuisje te koop is? Neem dan even telefonisch contact op met LoRas Emmeloord.


Advies over de aankoop tuinhuizen

Er zijn verschillende aspecten die meespelen bij de aankoop van een tuinhuis. Op welke plek in de tuin staat het huisje. Wat wilt u er in bergen, hoe groot moet het huisjes zijn en natuurlijk het type tuinhuisje. Zo kunt u, wanneer beschikbaar, kiezen voor een aanbieding van een tuinhuis met overkapping. 
Webshop keurmerkWebwinkel Keur