Adres: Bouwerskamp 12
8301 AG Emmeloord
Telefoon: 0527 619 077
Houthandel Emmeloord - LoRas
  • Beste Tuinhout & tuinmaterialen
  • Altijd scherpe prijzen
  • Snelle levering & top service
  • Showroom van 500m²

Tuinschuurtjes

Niet genoeg opbergruimte in uw tuin?
Onze tuinhuizen zijn uitermate geschikt voor het opbergen van uw tuingereedschap, maar u kunt er ook uw fiets in opbergen. Met ons unieke elementen systeem bent u in staat om deze zelf te bouwen. In onze showroom kunt u de tuinhuizen komen bekijken.

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 


Praktisch opbergen met een tuinschuurtje
Een tuinschuurtje is de ideale plek voor het opbergen van uw tuingereedschap en tuinstoelen. Zo houdt u uw tuin netjes en zorgt u dat u uw spullen altijd op een veilige, droge plek opgeborgen zijn. Met één van onze houten tuinschuurtjes, die uit losse elementen worden opgebouwd, is het plaatsen van een schuurtje in uw tuin een fluitje van een cent!

Ons tuinschuurtjes assortiment
LoRas biedt u de keuze uit verschillende houten tuinschuurtjes, die op vrijwel elke gewenste plek kunnen worden neergezet. De tuinschuren zijn opgebouwd uit geprefabriceerde wandelementen met een houtdikte van 16 millimeter en zijn voorzien van een dak met dakbedekking, een vloer, een deur en het benodigde hang- en sluitwerk. Er zijn tuinschuurtjes met of zonder raam verkrijgbaar. Neem op uw gemak een kijkje in het aanbod; we hebben een geschikt schuurtje voor elke tuin! Zorg vooral dat u ons aanbod goed in de gaten houdt; u kunt namelijk van mooie aanbiedingen profiteren, met kortingen die flink kunnen oplopen. Zo kunt u heel veel geld besparen op de aanschaf van uw nieuwe tuinschuurtje. Mooi meegenomen toch?

Tuinschuurtje bestellen bij LoRas
Tuinschuurtjes zijn heel simpel online te bestellen bij LoRas. U bent er bij ons altijd van verzekerd dat uw bestelling met de grootste zorg wordt verwerkt. Daarbij profiteert u van snelle levertijden. Voor specifieke informatie met betrekking tot de verzendmethode en leveringstijden van uw nieuwe tuinschuur kunt u kijken bij verzending en bezorging. Komt u uit de buurt van Dronten, Lemmer of Urk? Dan is het ook altijd mogelijk om uw nieuwe tuinschuurtje bij LoRas in Emmeloord af te komen halen. Hiervoor kunt u het beste van tevoren contact met ons opnemen. Heeft u nog andere vragen over onze tuinschuurtjes? Ook dan staan de medewerkers van onze klantenservice voor u klaar!


Webshop keurmerkWebwinkel Keur